Verdens beste fototjeneste
sjekk statusen på din CEWE FOTOBOK ordre.
klikk her
Last ned fotoprogram
CEWE FOTOBOK - ditt år i bilder!
En årbok er en fantastisk mulighet for å gjenoppleve gode stunder. Den kan samle hele familien og vekke gode minner, når man sitter og blar gjennom året som har gått.
Sammen med vår samarbeidspartnerVed hjelp av vår programvare som lastes ned gratis, kan du nå lage din egen fotobok i høy kvalitet. Med alle de flotte mulighetene du har til rådighet i programvaren, vil fotoboken din bli et meget godt alternativ til de tradisjonelle fotoalbumene. Samtidig er det en fantastisk måte å bruke bildene dine på, slik at de ikke bare blir liggende på mobilen eller PC-en uten at du får glede av dem. En fotobok kan du lage ut fra alle hendelser i livet, fra vanlig hverdag til ferien, barnedåp, bryllupet, året som gikk eller noe helt annet. Du velger selv format, papirtype og stil, og mulighetene er mange.

Mange ulike typer fotobøker

Valgmulighetene er mange når du skal bestille fotobok, det er bare å tilpasse den til dine ønsker og behov. Her får du en oversikt over de ulike valgene du kan gjøre:

Valg av papirkvalitet

Fotopapir – matt eller blankt
 • Digitaltrykk standard
 • Digitaltrykk matt papir
 • Digitaltrykk høyglans

Formater - alle er testvinnere

 • Stor – en bestselger som passer til det meste
 • Stor Panorama – fotobok i et tverrformat
 • XL – fin og kvadratisk bok i 30 x 30 cm
 • XXL – populær til bryllupsbilder
 • XXL Panorama – ideell til storslåtte naturbilder
 • Kvadratisk – en liten kvadratisk fotobok på 21 x 21 cm
 • Kompakt panorama – en litt mindre fotobok på 19 x 15 cm med plass til et eget design
 • Liten – bok på 14 x 13 cm som alltid er enkel å ha med i veska
 • Mini – flotte bilder i praktisk størrelse, f.eks. fra ferien eller bursdagen


Vi gjør oppmerksom på at det finnes enkelte formater som ikke kan kombineres med alle papir- og trykktypene. Fotoboken med formatet “Stor” kan trykkes på alle papirtypene, og det er en av årsakene til at nettopp denne er en bestselger.

Lag bildebok: En luksus-fotobok i aller beste kvalitet

Alle våre CEWE fotobøker levert av NFoto er av høy kvalitet både i trykk og finish, og er blitt kåret til best i test opptil flere ganger. Uansett hvilken variant du velger, er resultatet utmerket, men hvis du ønsker deg en fotobok med ekstra elegant finish, anbefaler vi å velge papirtypen matt eller blankt fotopapir. Sidene i boken utformes da gjennom en mer avansert prosess, hvor de settes sømløst sammen slik at de fremstår som én flate når boken åpnes – såkalt layflat-innbinding – og boken egner seg derfor særdeles godt til panoramabilder som går over hele dobbeltsiden.

Vår fotobokleverandør CEWE har laget fotoprodukter i 50 år, alltid med høy kvalitet. Et sikkert valg for deg som kunde og en perfekt kombinasjon med bestilling av andre fotoprodukter fra NFoto.

Skriv dine egne tekster

Hvis du vil supplere med beskrivende tekster til bildene dine, er det mulig å gjøre det i alle fotobøkene våre. Du kan enkelt legge til dine egne tekster samtidig som du setter inn bildene dine. Tekst er også en fin måte å bevare minnene på, og de kan utfylle bildene ved å fortelle om steder, begivenheter og detaljer som hører til.

CEWE FOTOBOK perfekt som gave

Trenger du et godt gavetips, da er våre fotobøker er godt valg. Fotogaver sprer alltid glede, og velger du å lage en fotobok med bildene dine, finnes det mange muligheter. Du kan f.eks. lage en fotobok til besteforeldre, med bilder av barnebarnet, en til venninnen din med bilder fra utdrikningslaget hennes eller en bok til sønnen/datteren din med bilder fra konfirmasjonsdagen. De fleste har mange bilder liggende på telefonen, men det er likevel noe helt annet å få dem satt sammen til en bok.  På NFoto.no finner du også en masse andre gaveideer. Lag f.eks. en fotokalender eller et lerret med bilde på. Vi har et stort utvalg, og det er enkelt å finne en gave som passer til akkurat det du trenger den til.

Leveringstider

Leveringstidene er avhengig av hvilken type fotobok du bestiller. En CEWE fotobok XXL i panoramaformat tar lengre tid å produsere enn en stiftet CEWE fotobok kvadratisk med digitaltrykk. Leveringstiden avhenger også av hvilken leveringsmåte du velger. Nøyaktig leveringstid får du oppgitt når du bestiller, men vanligvis leveres fotoboken i løpet av 2-9 virkedager.

Vi tar miljø på alvor med bærekraftig produksjon

Alle våre fotobøker er FSC-produsert. FSC er en internasjonal non-profit merkeordning og gis som en bekreftelse på at produktet er tilvirket under en bærekraftig prosess. Det vil si at det ikke felles mer trær enn det som kan reproduseres i forbindelse med produksjonen, samt at dyr og planteliv blir beskyttet.

Bytt ut det tradisjonelle fotoalbumet ditt med en ekte fotobok – du kommer ikke til å angre!
Produsert i Norge Gratis frakt ved ordre over 700kr    Rask levering    Enkle betalingsløsninger Trygt & enkelt