Brukerbetingelser

Du er her:  Nfoto » Brukerbetingelser
Brukervilkår

Kunderegistrering
For å kunne benytte våre tjenester må du registrere deg på www.nfoto.no. Det er gratis å være registrert/medlem. Personopplysningene du oppgir behandles konfidensielt, er sikkert lagret og vil ikke overgis eller selges til andre parter. Ved å logge inn kan du se og endre dine registrerte personopplysninger.

Epost
Vår kommunikasjon med deg går mest via din oppgitte epost-adresse og det er derfor svært viktig at du legger inn korrekt adresse. Du vil motta driftsmeldinger, kontoinformasjonsmeldinger og nyhetsbrev fra oss. Nyhetsbrev sendes ut jevnlig. Ønsker du å bli fjernet fra mottakslisten kan du enten klikke på utmeldingslinken nederst i brevet eller i 'din profil' på siden vår. Du kan også sende melding til support@nfoto.no. All utmelding blir effektuert innen 48 timer (ukedager). Nfoto.no sender ikke ut uønsket reklame (spam) og mottar du reklame er det fordi din adresse er registrert hos oss. All aktivitet spores med IP. Misbruk kan medføre Politi-anmeldelse.

Adresseendring
Det er du som er ansvarlig for at 'din profil' er oppdatert og korrekt. Adresseendring skal meldes/endres omgående og FØR en ny bestilling bekreftes. Dette for å være sikker på at leveringen skjer til korrekt adresse. Har du glemt å endre dette før en bestilling foretas må du selv bære kostnaden med ekstra portoutgifter.

Betaling og betingelser
Nfoto sender varene dine med faktura vedlagt eller i postoppkrav. Betaling skal være mottatt av Nfoto innen den tid som er angitt på faktura. Generelt gjelder 10 dagers kreditt. Ved forsinket betaling har Nfoto rett til å debitere forsinkelsesrente og påminnelsesavgift på kr. 56 i henhold til gjeldene lover. Hvis du betaler for sent har Nfoto rett til å nekte levering av nye varer frem til full betaling er mottatt. Uavhentede pakker vil bli belastet med en faktura på kr. 265(for frakt, oppkravsgebyr, samt våre utlegg i forbindelse med sendingen).

Leveringstider
Varer leveres normalt innen 1-3 virkedager etter din bestilling er foretatt via våre nettsider. Bestiller du spesialprodukter, som fotogaver, klær og lerretsbilder, kan leveringstiden øke til 4-7 virkedager. Nfoto garanterer ikke leveringstider og du kan ikke kansellere ordren med mindre leveringstiden er vesentlig lang eller lengre enn forhåndsavtalt tid.

Filkvalitet
På nfoto.no har vi en rekke produkter som krever forskjellig bildekvalitet. Det er ditt ansvar å sette deg inn i hvilken bildekvalitet som er påkrevd for hvert enkelt produkt. En generell regel er at bildefiler over 1 mb passer til de fleste av våre produkter. For små bilder (opp til 10x15cm) er det tilstrekkelig med 300kb bildefiler (jpg).

Portokostnader
På nfoto.no avgjøres portoen av varenes vekt og totalpris. Bestiller du på andre måter enn via nettsiden avgjøres prisen av Postens satser.

Ekspedisjon og emballasje
Pris for ekspedisjon og emballasje avgjøres av hva og hvor mye du bestiller og er innbakt i portokostnaden.

Avbestilling
En time etter du har klikket ’bekreftet din ordre’ påbegynner vi produksjonen av din ordre. Dette betyr at du ikke kan angre eller avbestille bestillingen din 1 time etter du har bekreftet ordren. Vi anbefaler derfor at du alltid dobbeltsjekker ordreinnholdet før du bekrefter bestillingen. Avbestilling må ringes inn (tlf 55608035) eller sendes til support@nfoto.no senest 1 time etter ordrebekreftelse.

Leveringsfeil
Dersom noen vares skades eller forsvinner ved levering til eller fra våre lokaler er det du som er ansvarlig for å utføre reklamasjonen til Posten: Posten kundeservice, E-post: kristiansand.kundeservice@posten.no
Telefon: 04004

Reklamasjon
De fleste fotoprodukter er spesiallaget til deg. Vanlige returvilkår gjelder derfor ikke med mindre vi har utført jobben feil. Hvis du vil reklamere på jobben vi har utført har du rett til å gjøre dette innen 15 dager fra fakturadato. Send inn produktene sammen med orginalemballasjen og legg ved et brev med en reklamasjonsbeskrivelse. NB! Hvis det er du selv som er årsaken til at varene ikke er tilfredsstillende (f.eks ved at du sender oss for små filer, ukorrigerte filer, uskarpe filer eller legger inn skrivefeil) kan varene ikke returneres. Husk at det -du ser i vår editor er det du får-. Vi anbefaler at du alltid bestiller 'manuell korrigering' hvis du er usikker.

Returadresse:
NFOTO AS
Skrøppavegen 2
6827 BreimHusk å skrive navn og kundenummer på forsendelsen. Emballasjen merkes: RETUR

Ansvarsfraskrivelse
Det er ditt ansvar å sørge for at du har rett til å benytte det bildematerialet du sender oss og at dette er i riktig størrelse og skarphet. Oversender du materiale som tydelig er ulovlig og bryter med Norsk lov vil dette bli anmeldt. Bilder som du lagrer på vår tjeneste lagres gratis. Men Nfoto garanterer ikke for lagringen. Du bør derfor ta sikkerhetskopi på din lokale maskin.

Overstående allmenne vilkår
Nfoto forbeholder seg retten til å gjøre endringer i overstående brukervilkår. Hver gang du bruker denne tjenesten forplikter du deg til å følge gjeldene vilkår.
vippsvisaklarnapostenbring